Maandoverzicht

Dit was.. mei 2023

Deze maand weer de verjaardag van zoonlief en nog wat andere leuke momenten! Ik kan er nog een hele lange intro van maken, maar misschien moet je gewoon de foto’s bekijken met de zorgvuldig toegevoegde teksten erbij.


Pluizenvriendjes!! Het zijn er twee, je weet alleen niet waar de ene begint en de ander eindigt. Maar het zijn Rody en Cooper, toen nog met langer haar.


Na de voetbaltraining hebben we een ijsje gehaald bij de Kei in Ugchelen. Natuurlijk met een unicorn-hoorntje erop. En de smaken zijn ook heel erg lekker.


Een ochtendje naar de kinderboerderij Laag Buurlo. Hoe leuk was dit, dieren aaien en verzorgen. Er waren diverse taken die de kinderen moesten doen, denk aan mest scheppen, waterbakken vullen, geitjes en paarden borstelen.


Geitjes die heel nieuwsgierig zijn en gewoon de aandacht opeisten.


Kippetje die ook niet bang aangelegd was die ook even kwam kijken wat er allemaal gebeurde.


Mijn autootje in de kreukels. Hij stond gewoon geparkeerd te staan op de parkeerplaats bij mijn werk toen er een vrachtwagen achteruit reed en mijn auto geraakt heeft. Technisch gezien was hij financieel afgekeurd, maar gelukkig heb ik een hele fijne en handige schoonvader die heb uiteindelijk heeft gerepareerd. Nadeel was eerst dat ik de linkerdeur niet kon gebruiken, maar doordat de schoonvader in kwestie dat even met wat hamer-tikken heeft geregeld, kon de deur wel weer open en dicht. Alleen deed de sensor die aangeeft dat je de lampen aan hebt laten staan het niet meer dus stond ik een week later met een lege accu.


Timing is belangrijk! Hondje buiten die net zijn snuutje likt.


Vers voedsel uit de moestuin!


We waren een dagje bij mijn oom en tante in Zaandam en ze namen ons mee naar een glowgolfbaan, niet zomaar glowgolf, maar ghostgolf! We moesten door deze deur en er ging een hele nieuwe wereld voor ons open.


Alles was echt heel gaaf aangekleed met natuurlijk felle kleuren dankzij de blacklight lampen. Het was heel gezellig, ik weet niet meer wie er heeft gewonnen.


Hondje op de foto, zo vinden we hem leuk, lief en schattig.


In groep 7 moeten de kinderen een fietsexamen doen. Naast dat je fiets in orde moet zijn, waardoor we dochterlief een nieuwe fiets hebben gegeven omdat er teveel reparatiekosten waren aan haar oude fiets. We vonden het niet de moeite meer waard om hierin te investeren en hebben een nieuwe gekocht voor haar. Goed, naast dat je fiets dus in orde moet zijn, moet er een bepaalde route gefietst worden hier in Apeldoorn. Deze route kan je oefenen en er hangen her en der bordjes langs de weg zodat je weet waar je langs moet. We hadden de route ook op papier gekregen die we er ook bij hadden, voor de zekerheid, maar de weg was goed aangegeven door middel van de bordjes en uiteindelijk heeft dochterlief het examen gehaald!


TAFKAL, The Artists, Formally Known As Lama’s, deden Apeldoorn aan en ik had kaartjes geregeld voor manlief en mij! Het was erg leuk, veel gelachen!


Mijn kleine vriendje, zoonlief, was jarig! Tijd voor een feestje, natuurlijk een voetbalthema. Thuis verzamelen om uiteindelijk naar een volgende locatie te gaan.


Streetjump!! Lekker twee uur springen, voetballen, het luchtkussenparadijs beklimmen en lasergamen. Ik deed ook mee met het lasergamen, wat een lol!


Ook deze keer hebben we de verjaardag van de jongens, zoonlief en zijn neefje, samen gevierd in Emst. Het was prachtig weer en we hebben ook vorig jaar weer een springkussen geregeld voor de kinderen. Het was een leuke dag en de kinderen hebben zich ook uitstekend vermaakt.


Deze feestelijke dag, de verjaardag van de jongens, werd afgesloten met een prachtig zonnetje. Een foto van natuur, lucht en omgeving kan natuurlijk niet missen in mijn overzicht, haha.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.