Maandoverzicht

Dit was.. april 2023

April was ook weer een gezellige maand, vooral een creatieve maand en ook feestelijk. Ik vergeet een tikkeltje sportief en uitgeverig.. Hoewel dat laatste geen officieel woord is, betreft het wel de uitgifte van mijn verhaal in de verhalenbundel van April Books: Verboden vruchten en de lancering hiervan.


Paaskoekjes versieren. Bij de AH hadden ze pakketjes waarbij je een paashazenkoek kon versieren. Ik had deze voor de kinderen en een vriendje van zoonlief gekocht, konden ze lekker fröbelen en smikkelen.


Via de voetbalclub van man- en zoon-lief konden we goedkopere tickets kopen voor een voetbalwedstrijd van Vitesse. Altijd weer een leuke ervaring.


Kiekje van de kinderen, handen vol met spullen voor bij oma. Ze worden zo snel groot.


Paaseitjes zoeken op de boerderij bij opa en oma met de neefjes en nichtjes, altijd gezellig.


Ja hoor, daar is er weer eentje van de natuur, de omgeving, het land! Deze keer langs de lijn bij de voetbaltraining.


Mijn schoonvader werd 65 en we moesten natuurlijk zijn huis een beetje versieren.


Zo gaf de schoonvader in kwestie een feestje compleet met entertainment voor de kinderen (ook de volwassenen), konden de kinderen op het gras rijden met verschillende voertuigen, konden we eten en drinken en was het vooral erg gezellig met familie.


Ik had meegedaan aan een schrijfwedstrijd van April Books en mijn verhaal; Liefde kent geen leeftijd was uitgekozen en werd op deze 22e van april uitgegeven. Daar mocht ik ook bij zijn en deelnemen aan de April Books feestelijkheden (waar ik al eens eerder over heb geschreven).


Kunstwerkje van zoonlief. Ik ben fan!


Kunstwerk van dochterlief. Ik ben fan!


Koningsdagrommelmarkt in Ugchelen! Ik had allemaal spullen verzameld en toen besloten dochterlief en ik om ergens op een kleedjesmarkt te gaan staan. In Ugchelen moest het gaan worden. Bij het buurthuis konden we vlak voor de boel van start zou gaan verzamelen. Daar stonden we dan tussen alle andere gegadigden, want plekken waren nog niet uitgedeeld. Een beetje een vreemde gewaarwording, maar uiteindelijk zijn we gewoon ergens gaan staan en hebben we heel lekker verkocht. Het was megadruk en uiteindelijk scheen de zon ook nogal flink, waardoor ik ook nog eens flink was verbrand.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.