Maandoverzicht

Dit was februari 2018

Halverwege maart en ik blik nog even terug naar februari! Weer te laat maar het kost ook tijd hoor om foto’s uit te zoeken, te verkleinen (zo nodig) en te voorzien van een logo. En als ik een avondje niets heb gepland doe ik dit tussendoor. Nu heb ik in februari nog een aantal extra items voorbereid die ik ook nog in ga plannen natuurlijk, dus there is more to come.
In februari starten de eerste familiefeestjes! Ons nichtje Y die 1 jaar is geworden, de opa van Bart die was jarig en natuurlijk Lieke! Dus kijk mee naar de maand februari in een digitaal notendopje.

1 februari: De kleine man vind zichzelf te groot voor de Trip Trap stoel.. Dus pakt hij er een stoeltje bij, gewoon omdat dit natuurlijk veel gemakkelijker is tijdens het eten!

3 februari: We deden een bezoekje aan de IKEA, op zaterdag en manlief was er ook bij! We wilden ons even oriënteren op nieuwe bedden voor de kinderen. Aaron dacht, een bed, deken, kussen.. Ik ga het even testen. Schatje!

4 februari: Tijd om de boel te veranderen. Het ledikantje van Aaron (en ook van Lieke geweest) ging eruit. Lieke had een meegroeibed, die naar Aaron is gegaan. Natuurlijk moet er nog meegeholpen worden met klussen. Prinses opzichter was ook van de partij, hihi!

Aaron heeft geen hele grote kamer, maar zodra die commode eruit is heeft hij iets meer speelruimte. Voor nu is het te doen al is het bed dat hij nu heeft een tikkeltje breder dan het ledikant.


Lieke kreeg het logeerbed van zolder, de Hemnes met uitschuiflade om er een tweepersoonsbed van te maken. Omdat Lieke nog wel eens uit bedden wil rollen hebben we voor de zekerheid een klein hekje ervoor gezet (ook van de Ikea).

De andere kant van de kamer nu. Tenminste toen op de foto, het staat namelijk BOMVOL Lego inmiddels. Voor op zolder hebben we een nieuw, wederom uitschuifbaar, bed aangeschaft. Kan die later mooi bij Aaron op zijn kamer.

9 februari: Ik reed bij ons op de Arnhemseweg en zag dat auto’s stil gingen staan en dat er een auto op de kop lag! Ik had mijn auto aan de kant gezet en ben gaan kijken of ik kon helpen. Er was nog geen belletje naar de hulpdiensten gedaan dus dat werd toen gedaan en de meneer stond wonder boven wonder naast zijn auto. De brandweer kwam er snel aan, gevolgd door de Politie en een ambulance. Wat heeft deze meneer een hoop engeltjes op zijn schouder gehad zeg.

Dezelfde dag moest Bart overwerken en dan smikkelen we vaak pannenkoeken. Dus had ik een gezellig hoekje gemaakt in de keuken waar de kids meteen hun pannenkoek op konden eten.

11 februari: Het eerste verjaardagsfeestje ging van start, die van opa! De opa van Bart, kijk ze hier toch lief samen kleuren!

14 februari: Valentijnsdag! Het bovenste kaartje kregen we van Lieke, de juf had het druk gehad omdat je gratis post kon versturen als er in plaats van een postzegel een lipstick kusje op de envelop stond. Dus juf heeft vast flink bij moeten stiften! Het onderste kaartje kwam van Aaron! Mooi gekleurd en een lieve tekst erbij. Verder doen we eigenlijk niets aan Valentijnsdag, toch krijg ik vaak een kleinigheidje van Bart, lief!!


16 februari: Meneer heeft een zonnebril die nu regelmatig op moet. Beach Boy, met winterjas en een quad! Lekker mannetje.

17 februari: Opa en Oma zijn druk op de boerderij en opa heeft het druk met het ‘omspitten’ van de tuin. Aaron vond het helemaal fantastisch en wilde dolgraag op de graafmachine bij opa.

18 februari: Op naar de verjaardag van nichtje Y. die werd alweer 1 jaar! Wat vliegt de tijd. Maar op weg naar de verjaardag was het verkeer zo sloom, het schoot maar niet op. Ineens zegt Bart dat het zijn vader wel eens zou kunnen zijn. En ja hoor, daar reed hij inderdaad! Bij de benzinepomp verderop hem even opgewacht.

Aaron en Bart mochten meerijden tot de loods (weer iets verderop). Lieke en ik reden achter ze aan  om ze daarna weer mee te nemen naar de verjaardag van Y. Het was een leuke verjaardag en ze had zo’n leuk jurkje aan (zo eentje die Lieke ook heeft gehad, hihi, hij blijft zo mooi!)

20 februari: Onze nieuwe TV kast! Wat een knoepert hé?! Hij is ooit handgemaakt en er kan veel rommel spul in! Er zijn gewoon nog lades leeg, hihi! Er staat nu vooral veel speelgoed op, maar het stoort niet altijd dus dat is prima. We zijn er blij mee!!

22 februari: Tja, geen regen, wel zon en een kapotte paraplu! We gingen op weg naar de klassenshow van Lieke haar klas en een andere groep.

Ook Bart kwam even kijken en Aaron keek af en toe naar de voorstelling en af en toe naar tractor Tom op de telefoon. Wel in de buggy, hij is ontsnappingsgevaarlijk! Zoals Joyce het wel eens heeft gezegd, hij heeft geen zitvlees.. De klassenshow was erg leuk!


23 februari: Hieperdepiep Hoera! Vijf dagen voor ze echt jarig was mocht ze het vieren op school. Wederom was Lieke in de voorjaarsvakantie jarig en dus werd het een feestweek! Deze foto had ik op school genomen.


23 februari: Aaron mocht logeren bij oma en wij gingen uit eten met Lieke! Naar Ribhouse Texas waar je de pindaschillen op de grond mag gooien! Dat was natuurlijk helemaal leuk. Het eten was ook weer lekker, het vlees een tikkeltje te gekruid maar we hebben heerlijk gegeten!

Wat wel zo is bij Ribhouse Texas, is dat als je aangeeft dat je iets te vieren hebt ze er een klein feestje bij maken. Dus dat hadden we ook tegen de bediening gezegd en ze kwamen het toetje brengen met muziek en het personeel had een feestig outfitje aan (zonnebril, hoedje, pruik), die moeten ook snel schakelen zeg. Maar dat was zeker gezellig en zo lag onze jongedame lekker laat in bed!

25 februari: Met Aaron zijn we gaan wandelen in het bos. Het was mooi weer, wel erg frisjes. Op de foto kan je de maan zien, het lijkt een vlekje van een wolkje, maar het is de maan!

Ver hebben we niet gelopen. Want Aaron wilde voornamelijk traplopen! Dus samen met Bart trap op, trap af, trap op, trap af en dat nog weer herhaald..

27 februari: Terwijl ik op Facebook bij iemand uit Groningen aangaf dat het hier helemaal niet sneeuwde duurde het niet lang voor het wel begon en er een wit laagje op alles lag.

28 februari: FEEST!! Helaas hadden we wat afzeggingen, vanwege de griep. Maar Lieke is flink verwend hoor! Mijn vader, Marcel & Joyce waren het weekend ervoor al geweest (konden ze meteen even bij Lieke haar zwemles kijken) en vandaag kwam ‘de rest’. We hebben lekker taart gegeten! Mijn moeder en oma kwamen ook nog langs en bleven een nachtje slapen.

Zo kwam de korte maand februari ook weer tot een mooi eind!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

69 − 60 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.