Maandoverzicht

Dit was.. februari 2023

Ook al is het maart 2024, ik doe lekker nog een terugblik naar het jaar 2023. De komende dagen werp ik even een blik op het afgelopen jaar, mag je dat nog zeggen eigenlijk? Ik heb besloten van wel en dus deel ik dit wanneer ik wil, want het is toch mijn stukje internet, hihi.

Het zijn niet heel veel foto’s die ik deel van de maand februari, ook al hebben we van alles gedaan, ik heb namelijk besloten niet alle foto’s waar onze kinderen op staan te delen. In februari is ook dochterlief jarig en dit keer zijn we met vriendinnen naar de Street Jump geweest en hebben ze een film gekeken tijdens het slaapfeestje, foto’s hebben we wel, maar die delen we lekker niet.


Ik weet niet eens meer waar ik deze foto heb gemaakt, maar ik hou van de zon en hier schijnt hij zo mooi. De lucht is ook zo fraai. Ik denk dat we hierbij onderweg waren.


We hebben de uitnodigingen voor Lieke haar feestje weer zelf gemaakt. Deze keer hebben we een vlaggenlijn gemaakt. Een uitleg en een uit te printen pagina kan je vinden op de website van: elkeblogt.net. De reacties hierop waren positief en het is eens weer anders.


Een foto van een positieve coronatest! Die van mij! Mijn allereerste positieve test, in eerdere testmomenten was ik negatief of ik nu verkoudheidsklachten had of iemand anders in het gezin ziek was (en wellicht wel positief was getest) ik bleef negatief.. Net twee weken voor alle regels zouden komen te vervallen lag ik ziek op bed, koorts, hoofdpijn en ellende. Het had wel iets weg van de mannengriep, die heb ik ook al eens gehad, die moet je niet onderschatten 😉


Kijk les bij het turnen van dochterlief, een actiefoto.


Aldoor maar Donald Duckjes lezen waar en wanneer hij maar kan. In de zomer van 2022 hebben ze een abonnement gekregen en elke week valt er nu een exemplaar op de mat. Er zijn wel wat regels aan gekoppeld wie als eerste de Duck mag lezen. Omdat dochterlief is geboren in een even jaar, mag zij de even weeknummers als eerste lezen. Zoonlief is in een oneven jaartal gebeuren, dus hij mag als eerste de oneven weeknummers lezen. Maar als er een Donald Duck extra bij zit, mag degene die niet aan de beurt is, om de ‘gewone’ Donald Duck te lezen, hem als eerste lezen. Dan zit er zo nu en dan ook nog een pocket bij, ook daar staat een nummer op, due even getallen voor de dochter, oneven voor de zoon. Of zoals nu meestal het geval is, zoonlief die hem het eerste in handen heeft.


Mijn allereerste ‘ik bedel om geld’ berichtje. Het heeft even geduurd, maar op de een of andere manier voelt het als een soort dingetje die je van je bucket list kan strepen, haha.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.