Maandoverzicht

Maandoverzicht: Dit was januari 2019

2019, een nieuwe ronde met nieuwe kansen en mogelijkheden! Met de nodige feestdagen van de afgelopen maand is het tijd voor wat rust en natuurlijk een verjaardag! Deze keer niet superveel foto’s maar genoeg om een kleine impressie van de maand te krijgen.

Eigenlijk is deze foto in januari gemaakt, terwijl de maand al bijna op de helft is. Er moesten boodschapjes gehaald worden en ging ik met Lieke naar de Supercoop. Deze supermarkt gingen we in Groningen ook altijd heen, maar elke winkel is weer anders dus was er weinig aan herkenningspunten te bespeuren. Wel hadden ze een interactief winkelwagentje voor kinderen. Ik weet niet of dit een heel groot succes is, want de kinderen zitten met hun neus op het scherm en letten niet meer op. Dus bijna botsingen, stil blijven staan.. Vooral niet opletten op de omgeving. Maar wel erg leuk om eens te doen en zeker niet geschikt voor alle supermarkten als je snel een paar boodschapjes moet halen.

Deze mama is dol op LEGO, mijn kinderen en man ook, dus dat hebben we allemaal gemeen. Nu had ik wat LEGO gekocht met een hoop straten erbij (met fietspad) en konden we eindelijk een dorpje maken! Ook de straatjes die van mijn broertje en ik zijn geweest liggen ertussen. Het kan ook alleen maar op de grond in de kamer liggen, of bij Lieke op haar kamer omdat we er verder niet genoeg ruimte voor hebben. Dus als het eenmaal ingericht is met de nodige gebouwen mag het maximaal twee dagen blijven liggen. Anders ligt er teveel stof en haren van de kat op en is het gewoon viezig. Soms maken we bij Lieke ook een groot dorp met alle gebouwen die ze heeft, dat zijn er nogal wat, en dan ermee spelen. LEGO blijft leuk voor iedereen, voor jong én oud!!

Zoekplaatje! Waar is Lieke? Er lag sneeuw, lekker veel sneeuw om in te spelen.


Bart was jarig en we gingen een weekendje weg naar Landal Landgoed ‘t Loo  niet te ver weg, toch er lekker uit zijn. Hoe dit weekend was kan je lezen door op de link te klikken natuurlijk. Daarnaast is dit park eentje die we nog eens in de zomerperiode willen gaan bezoeken vanwege de plas die erbij ligt!

Op avontuur met Aaron naar de kapper! (Lees ons ‘avontuur’ hier: Haren knippen bij de Kapperij is een waar uitje)


Tja, nieuwsgierig blijft hij! Even met de buurman en/of buurvrouw kletsen. Zolang hij in de tuin blijft is het okay!

Mijn kleine vriendje met zijn auto’s! We gingen op kleur sorteren en besloten rijen te maken. Tel jij hoeveel het er zijn?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

89 − = 80

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.