Maandoverzicht

Dit was april 2018: uitjes & verjaardagen

In april hebben we ook weer veel gedaan hoor! Zo was het Pasen, hadden we een vaaruitje, we gingen naar de Efteling, mijn moeder was jarig, was mijn schoonvader jarig en mijn schoonzusje werd ook nog eens 30 *welkom bij de club*.

Met Pasen naar Malkeschoten, natuurlijk even golfen.

Pasen viel vroeg in de maand en we gingen naar Malkeschoten. De kinderboerderij waar we al vaker waren geweest. Omdat ze bezig waren met de kinderboerderij te verbouwen was het niet zoeken naar vijf verschillende kleuren eieren, nu moesten we zoeken naar nestjes gekleurde eieren. Het was erg leuk weer. Een echte aanrader als je nog iets met kinderen wilt doen tijdens Pasen.

Ook in april, buiten in het hemd genieten van wat groenvoer en wat te drinken.
Sneaky mannetje, even gluren over de schutting. Of de schuif eraf halen, want dat kan hij ook.
Krullig.

Ik was ‘model’ geweest op de school hier in de buurt om mijn haren te krullen.Ik vind het echt zo fijn als mensen aan mijn haar friemelen, het vlechten, kammen. Pure ontspanning. Dus toen ik een oproep op Facebook voorbij zag komen dacht ik, de kids zijn op school, ik laat mijn haar krullen. Alleen is mijn haar natuurlijk erg lang en zwaar, dus het was op de fiets al vrij snel uitgezakt, maar dat geeft niets, ik vond het leuk om te (laten) doen.

De dag dat ik zo sterk was en het tosti-ijzer kapot had geknepen, pas dus maar op!
Lieke had een ‘gekke haren-dag’ op school. We hebben het in elk geval knalroze gemaakt. Kon er ook makkelijk weer uitgewassen worden (gelukkig!)
De verjaardag van mijn schoonvader brachten we door in Hechies Speelschuur waar de grote en kleine kinderen zich uitstekend hebben vermaakt.
Het was prachtig en warm weer op 18 april. wat hebben de kids een plezier gehad.
Wat een heerlijk mannetje. Hij bleef maar fietsen en fietsen met deze bakfiets.
Op 22 april was mijn moeder jarig! Dus op naar Groningen waar we feest hadden en een leuk kiekje hebben gemaakt.
Mijn lieve schoonzusje J. werd 30! We konden er niet bij zijn, maar ik had een pakketje samengesteld voor haar en ook nog voor mijn broertje. Ze maakten deze foto, dus de credits hiervoor gaat naar ze voor deze foto.

Natuurlijk hebben we veel meer gedaan in april, waaronder varen en vissen en zijn we naar de Efteling geweest. Het was wel een mooie en feestelijke maand zeg maar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

84 − 74 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.