Foto's,  Gezin & Familie,  Vakantie

Midweek Landal Dunimar: Dag 4 – Zwemmen, Spelen & Zonsondergang

Er was geen zwembad op het Landal park zelf, dus moesten we in de buurt kijken of er eentje te vinden was. En die was er in Sassenheim. Ook hebben we met veel andere kinderen in de speeltuin rondgehangen, gesprongen op het luchtspringkussen en in de zandbak gebouwd. In de avond zijn Lieke en ik nog naar het strand geweest om de zonsondergang te bekijken, hij was mooi, getuige de foto’s!

Het was tijd om te zwemmen! Dus gingen we op zoek naar een zwembad in de omgeving, het werd zwembad de Wasbeek in Sassenheim. Leuk zwembad met een hele bijzondere glijbaan en een leuk zwemarrangement voor de meivakantie. Normaal is de entree €4,30 en nu kon je een ‘vakantie arrangement’ nemen voor €7,50. Dit was inclusief de entree, een patatje, pakje drinken en een ijsje of zakje snoep of zakje chips. Dus die namen we en konden we lekker smikkelen tijdens het zwemmen. De glijbaan was erg spectaculair en kon je zeg maar instellen om het extra leuk te maken, dit word ook wel een iSlide genoemd en is een interactieve glijbaan met 3D-effecten, verschillende thema’s, muziek en games. Check het filmpje maar!

Na het zwemmen zijn we in de middag nog lekker buiten wezen spelen. Slingeren aan het klimrek als een stel apen, springen als een stel kikkers en graven als een mol. Er zijn tunnels en wegen gemaakt, samen met twee vriendjes die meehielpen die een paar dagen langer nog op het park verbleven.


Tegen de avond zo tegen 20:30, de kinderen waren wederom lang opgebleven, twijfelde ik of ik met Lieke naar de zonsondergang zou kijken of niet. Deze stond voor 21:10 gepland en eigenlijk was dit al wel erg laat maar toch ook wel bijzonder om te zien. Dus toen Bart aan Lieke vroeg of ze samen met mij naar de zonsondergang wilde kijken zei ze meteen JA! Dus hop weer uit d’r pyjama en op naar het strand.

Bewonder de foto’s want dit zijn ook meteen de laatste van onze midweek weg! Omdat we de volgende ochtend alweer naar huis toe zijn gegaan. Gelukkig werd het beter weer en ook vonden we genoeg te doen in de omgeving.

Ons midweekje weg in mei 2018:
Landal Dunimar – Dag 1: Aankomst & Rotweer
Landal Dunimar – Dag 2: Treintjes kijken
Landal Dunimar – Dag 3: Keukenhof & het strand

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.