Dagje Uit!,  Foto's,  Gezin & Familie,  Vakantie

Midweek Landal Dunimar: Dag 3 – Keukenhof en het Strand

De derde dag van onze midweek weg stond in het teken van de Keukenhof! Die gedachte hadden nog weetikveelhoeveel andere mensen ook! Man wat was het daar druk.. Het werd een uitdaging om een foto te maken waar geen andere mensen bij op stonden. Op dezelfde dag zijn we ook nog naar het strand geweest, het was zonnig, wel winderig maar niet super koud gelukkig.

De Keukenhof is maar een paar weken in het jaar open, omdat de bloemen natuurlijk maar tijdelijk bloeien. Wel zijn er langere openingstijden en kan je er al vanaf een uur of acht in de ochtend terecht. En dus gingen vele met ons naar de Keukenhof op deze woensdag. Zoals ik al aangaf werd het een uitdaging om een foto te maken zonder andere mensen erop. Samen met Lieke waren we uitgerust met de camera om deze missie tot een goed einde te brengen.

Wat zag het er allemaal mooi uit! Zoveel bloemen, zoveel kleuren, zoveel mensen.. Eigenlijk is de Keukenhof een heel groot park en zit er een kleine speeltuin en een kinderboerderij tussen gepropt voor wat extra vermaak. Het is er leuk aangekleed en sommige plekjes zijn waanzinnig mooi! Maar zoals gezegd een uitdaging om een foto te maken zonder dat er een ander op zou staan.

Lieke wilde meteen van de eerste de beste bloemen een foto maken! Gelukt! Ik deel er nu maar eentje, ze heeft ze van alle kanten gemaakt, dus kan je er optimaal op terugkijken.

De eerste pracht en praal!

Hij blijft mooi hé, deze tulp kleur!

Natuurlijk moest ik ook op de foto gezet worden door mijn meisje.

De mannen waren ook van de partij! Samen met heel veel andere mensen.

Mooi bloemenmeisje.

Ik weer..

Kijk hoe gaaf deze kleuren zijn!!

Of juist helemaal blauw, bijzonder zeg!

Ja joh, neem die steen maar gewoon mee.


Met mijn lief <3

Eentje met Lieke erbij!

Papa en Lieke samen op de foto, gemaakt door Aaron! Hij wilde nog geen seconde stil staan, dus werd het lastig om een foto van hem te maken met ons erop.

Na een paar uurtjes waren we er wel klaar mee om te lopen tussen de meute. We hebben bij lange na niet alles gezien, maar voor mijn allergie (hooikoorts *jeej*)  werd het iets minder tof hoe verder we liepen. De kinderen (vooral Lieke) vonden het ook veel lopen. Aaron hadden we af en toe even in de kar gezet. Wel hadden ze ook beide hun SOS bandje om, just in case, we ze kwijt zouden raken.


We hadden geen emmer en schepje mee, dus gingen we na de Keukenhof nog even langs de Action. Ik keek mijn ogen uit, het was de grootste Action waar ik tot op heden was geweest!! Voor een paar euro hadden Lieke en ik wat strand/zand setjes uitgekozen en gingen we weer naar het park. Toen we bij ons huisje waren gingen we wat eten en daarna door naar het strand.


Onze voetjes in de zee! Nou ja, ik liep er even in, brrrr wat koud! Lieke stond met haar rug naar de zee en kreeg toen een golfje langs haar voeten en vond het ook erg koud!

Selfie..Bart in de verte op het strand!

Even ingezoomed.


Op weg naar de zee. Op weg naar papa. Maar tegen de tijd dat hij daar was, liep hij ook net zo snel weer terug.

Ons midweekje weg in mei 2018:
Landal Dunimar – Dag 1: Aankomst & Rotweer
Landal Dunimar – Dag 2: Treintjes kijken
Landal Dunimar – Dag 4: Zwemmen & Spelen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

52 − = 45

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.