Foto's,  Persoonlijk

Nieuwe camera gekocht: Fujifilm FinePix S2950

Ik was gezegend met een oude digitale camera die voor mij al verschillende eigenaren had gehad. Het maken van foto’s vind ik erg leuk om te doen en mijn camera liet soms wat te wensen over. Ik had de camera van Inge en mijn broertje Marcel in handen gehad en dat was een stuk beter werken. Toen ik vorige week maandag aan het surfen was op het wereldwijde web kwam ik de Fujifilm FinePix S2950 camera tegen en de prijs was erg netjes. Samen met Marcel even langs de winkel gegaan en moest deze even besteld worden.
Toen die maandag weer thuis aangekomen hebben Marcel en ik een aantal filmpjes bekeken op het internet, YouTube, over de camera. Daar leek het me nog meer een geschikte camera. Dinsdag ging ik weer met Marcel de stad in, nu de camera bekijken, vasthouden en checken. Hij moest niet te zwaar zijn, makkelijk in de omgang en natuurlijk mooie foto’s maken. Dat foto’s maken kwam later pas, maar hij was toch wel fijn klein.

Dus de camera aangeschaft, naar huis gereden en met Marcel en Pepper achter bij de Noorddijk gaan wandelen en (natuur) foto’s maken. De camera heeft echt heel erg veel opties waar je van alles mee aan kan. Ik heb nog lang niet alles ontdekt, maar Marcel heeft al wel wat dingen voor me aangepast. Het was toen die dinsdag ook heel erg warm, benauwd en bedrukkend weer (of is dat dubbel nu?) dat we op een gegeven moment zwaar uitgeput maar weer richting huis gingen.

Ik ben in elk geval heel heel heel erg blij met mijn nieuwe camera en zal nog veel vaker mooie foto’s gaan maken. Want de eerste kiekjes waren al best mooi geworden, zo mooi gedetailleerd! Deze deel ik snel op mijn website, dan kun je zien wat ik bedoel.

De Fujifilm FinePix S2950 camera heb ik gespot bij de digicamshop en aan de Aweg in Groningen opgehaald! Goede service daar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.