Dagje Uit!,  Foto's,  Gezin & Familie,  Kids,  Vakantie

Vakantie juli 2017 – Op naar Plopsaland in Coevorden

Wederom had ik kortingskaarten via Vakantieveiling kunnen regelen, deze keer voor Plopsaland in Coevorden. Omdat het weerbericht echt niet gunstig was, zijn we dus naar Coevorden gereden om dan maar ergens in-door plezier te maken. Het was ook heus mogelijk om naar buiten te gaan, maar dat was zeer nat! Diverse attracties voor klein en iets kleiner zijn aanwezig en alles in een Studio 100 thema!

Dat alles in een Studio 100 thema is, is zeker leuk en zeer herkenbaar voor de kleine kindjes. Zo was er een zweefmolen van K3, draaimolen van Samson & Gert en vrienden, Mega Mindy was van de partij, Kabouter Plop en kornuiten, Bumba en natuurlijk Piet Piraat. Er was heus nog meer want de Vikingen waren er ook nog bij met een kleine achtbaan.

Er waren heuse momenten om op de foto te gaan met je favoriete Studio 100 personage! Zo zag ik Bumba en kabouter Plop langs wandelen. Alle attracties zijn verder gratis en het was aan het einde van de ochtend niet zo druk maar al snel bleek dat meerdere het idee hadden gekregen om naar een in-door ‘iets’ te gaan met hun kleine kinderen. Toen werden de wachtrijen ietsjes langer, in plaats van één ritje wachten moest je nu vier ritjes wachten. Dat viel op zich wel mee.

De apekooi-achtige boom, volgens mij van Maya de Bij, was zeker een hit. Je kon namelijk flink de hoogte in om lekker te klimmen en klauteren. Er was een grote en hoge glijbaan waar je met een matje vanaf moest en glijbanen zijn hip voor onze kleine man, dus daar zijn we zeker een paar keer vanaf geweest.

Het eten was wel verschrikkelijk prijzig!! We hadden wel wat bolletjes meegenomen, maar het was vakantie! Dus zijn we wat gaan eten, maar jemig.. Het scheelde dat ik de kaartjes al met flinke korting had kunnen kopen, anders werd het een heel duur grapje zeg. Het eten was wel erg lekker, dat dan weer wel.

Voor de hele kleintjes is er ook nog een speeltuintje met een paar kleine klimtoestellen waar ze zich kunnen vermaken. De vloer was ook erg zacht, dus dat was ook wel een fijn idee dat als je een kleintje bij je hebt en die valt. Er was ook nog water waar je met een touw jezelf erover heen moest trekken terwijl je op een vlot stond. Dit kan natte voeten opleveren, gelukkig bleef het bij natte schoenzolen.

Hier was geen achtbaan die over de kop ging, maar er was er wel eentje waar ik dus even in wilde. Ik ben daar dus even in geweest, twee rondjes tussen de Vikingen door. Er was ook nog een schip die heen en weer ging en draaide, maar die hebben we achterwege gelaten. De kindjes waren ook een beetje moe aan het worden, net als papa en mama ook.


Na een dansje wagen in de K3 disco, nog een ritje in de Mega Mindy vliegmachine wilde Lieke nog even in de botsauto’s. Deze waren ook klein en wat een pret had ze! Veel afwisselende attracties gericht op de kleintjes die veel plezier hebben gehad, maar na een uur of drie (en een half?)  wel weer klaar waren ermee. Het was ook genoeg!Nog even snel met de Prinsessia Prinsessen op de foto! Moe maar wederom voldaan weer naar huis, het vakantiepark!


We hadden een filmpje meegenomen en hier op de foto zijn ze Rapunzel aan het kijken! Na het eten zijn we nog even gaan wandelen over het park, richting het centrum zeg maar. Er waren plassen, veel plassen en meneer Aaron moest ze allemaal hebben! Hij was zo geconcentreerd dat hij met zijn tong uit z’n mond door de plassen ging en uiteindelijk nat weer mee naar huis ging, hihi!


Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.