Apeldoorn,  Dagje Uit!,  Gezin & Familie,  Persoonlijk

Onze weekendje weg, Landal Heihaas, dag 1

Eind april – begin mei was het vakantie op school. De zogenaamde meivakantie. Het ene kind was gezegend met een week terwijl een ander maar liefst twee weken vrij zou zijn. Wij wilden al een tijdje weg, vooral omdat we een weekend weg hadden gepland bij Landal en Lieke ziek was geworden en na een nachtje weer op huis aan gingen. Tijd voor een nieuwe poging en dat werd Landal Heihaas met spetterend mooi weer!!

IMG_20160506_154528
Even een kort bericht over ons in het water gevallen tripje, wat helaas helemaal de mist in ging. Lieke werd ziek, ze voelde zich bij aankomst niet zo lekker. Hartstikke vervelend, misschien hongerig? Wagenziek? We kregen in elk geval de sleutel van het huisje en konden naar binnen. Lieke deed twee stappen binnen en hop daar ging haar maaginhoud, op zich redelijk in de wc gemikt. Zo sneu, we hadden ons er allemaal zo op verheugd, helemaal omdat het een complete volksverhuizing was geworden! Wel had Bart een 4-persoonsbed voor d’r in elkaar gemaakt, sliep hij die nacht bij Lieke en ik deelde mijn kamer met Aaron.

IMG_20160506_135211 IMG_20160506_135206 IMG_20160506_135153Met de trip naar Coldenhove in gedachten gingen we 6 mei vol vertrouwen naar Landal Heihaas. Ik had gezocht naar een park in Gelderland, niet te ver weg maar dat het nog geen 45 minuten rijden was had ik ook niet verwacht. Lieke vroeg nog wel of haar fietsje mee mocht, ze is dol op fietsen. Zo gezegd zo gedaan, die ging als eerste in de kofferbak. Daarna volgde ‘de rest’, ik kan niet wachten tot Aaron uit de luiers is. Dan hoeven we niet zoveel extra’s mee te nemen.

IMG_20160506_135643 IMG_20160506_135928 IMG_20160506_143051Na dus een vrij korte rit waren we bij Landal Heihaas aangekomen. Het was druk, ons huisje was nog niet klaar. We mochten al wel de auto bij het huisje plaatsen. Daarna zijn we maar gauw wat gaan wandelen op zoek naar de speeltuinen die in de buurt van ons huisje waren. Er zat een hele grote in de buurt, we kwamen een kleinere tegen en bij het centrum met allerlei faciliteiten was ook nog een grote speeltuin.

IMG_20160506_144827 IMG_20160506_140931Bij het centrum was ook het huisje van Bollo! De grote lieve, vriendelijke beer van Landal. Na wat gespeeld te hebben in de speeltuin en uitgezocht waar het zwembad was gingen we maar weer op de terugweg naar ons huisje, het was tenslotte al 15:00 uur geweest.

Om het onszelf makkelijk te maken hadden we een uit eten arrangement. Een avondje uit eten in het restaurant en een avondje gourmetten in ons huisje. Uit eten is altijd spannend met een baby, we zijn dus erg vroeg gaan eten en aangegeven dat ze alles zo snel mogelijk op momesten dienen, vooral omdat we niet wisten hoe lang de kleine man het vol zou houden. Het ging gelukkig allemaal vrij snel, het was nog lekker rustig.

IMG_20160506_182947 IMG_20160506_183152Op de terugweg naar het huisje kwamen we weer een andere speeltuin tegen! Tussenstand was vier speeltuinen. Ook was het briljant mooi weer, beter dan nu. Dat maakt het extra fijn om nu even terug te kijken.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.