Gezin & Familie,  Weekendje weg

Onze weekendje weg, Landal Heihaas, dag 2

Wat een weertje hadden we tijdens ons weekend weg. Het was haast te warm om iets te gaan doen. Afkoelen in het zwembad leek ons een goed idee! Maar we wilden ook iets doen die dag en bij de receptie had ik al wat folders meegenomen. Tijdens de heenreis had ik ook nog wat bordjes gezien met iets van een reuze mais doolhof en een ambachten en speelgoed museum. Bij de receptie lag ook de folder van het ambachten en speelgoedmuseum, dus dat zou het worden.

IMG_20160507_161340
Het verslag hiervan staat in een ander bericht met heel veel foto’s die we hebben gemaakt. Eenmaal terug op de park was het weer tijd om naar de speeltuin te gaan en te eten. Vandaag stond er gourmetten op het programma! Heerlijk!! Wederom niet zelf hoeven koken.

IMG_20160507_191043

IMG_20160507_192958

Ook hadden ‘we’ de tegels versierd met stoepkrijt bij ons huisje! Mooie creaties en een paar krijthanden op mijn benen..

IMG_20160507_193324

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.