Gezin & Familie,  Kids,  Vakantie

Vakantie juli 2017 – Knutselen en de laatste dag

De laatste volle dag was aangebroken! Een mooie zonnige dag die we begonnen met team dames en team heren! De dames gingen knutselen bij het Fun & Entertainment team en de heren gingen alvast een duik nemen in het zwembad. We hadden nog een bingo en gingen een ‘klein’ ijsje halen, haha.

Bart en Aaron gingen dus alvast naar het zwembad en Lieke en ik gingen a la carte knutselen. Er waren verschillende opties om iets te maken, Lieke ging voor een spaarpot met foam klei! Dit is klei met van die piepschuim balletjes erin, dat dus op de spaarpot geplakt kon worden en beschikbaar in verschillende kleuren is. Dus daar ging Lieke mee aan de slag, ik mocht een beetje helpen met het aandrukken, gaatjes opvullen en uiteindelijk het laatste stukje beplakken omdat het wel wat lang duurde. Ondertussen zaten we wat te kletsen met de andere kindjes.

Het klei moest nog een dag of drie drogen en omdat we klaar waren bij de knutselclub gingen we naar onze mannen in het zwembad. Die hadden al een hele tijd liggen dobberen, toen hebben we samen nog gezwommen en toen zijn Bart en Lieke nog gebleven om nog wat meters te maken. Na de lunch en een middagdutje, zijn we weer op het plein rond gaan hangen. Lieke en ik deden nog mee aan de bingo, waarbij we weer geen geluk hadden en iets wonnen, maar we zaten er wel telkens heel dicht bij.

Als troost kochten we nog een ijsje, Lieke en Bart gingen voor het softijsje waarbij Lieke de gewone kleine variant kreeg en Bart voor de ‘grote’ versie ging die echt HUGE was! Hij kreeg hem niet op en ik had ook moeite om hem verder op te eten, haha. Het was tijd om nog even met Bollo voor te lezen en daarna zijn we weer naar ons huisje gegaan. Tijd voor mij om de spullen weer zoveel mogelijk in te pakken en te verzamelen om de volgende ochtend weer op weg naar huis te gaan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.