Onze Bruiloft,  Persoonlijk

Alweer 9 jaar getrouwd met mijn lief!

Lekkere zoetsappige titel maar het is vandaag (20-08-2008) tenslotte onze trouwdag. Als je even snel rekent staat de teller op 9 jaar huwelijk! Maar in september zijn we alweer 15 jaartjes samen. We zijn steeds meer gesetteld in Apeldoorn en hebben er weer eens wat aandacht aan besteed en zijn samen uit eten geweest, gisteren al..
Vandaag was een feestdag, mijn ‘bonus’ schoonvader is jarig, en we hadden nog een verjaardag van de twee dochters van vrienden van ons (hoewel ik deze met Aaron heb geskipt, hij moest slapen en mag nog niet alleen thuis blijven, hihi!) Omdat hier morgen de scholen ook weer gaan beginnen leek het ons wijs om een avondje eerder uit eten te gaan, zonder drukte, zonder stress, vol liefde!

We hebben heerlijk gegeten bij het Steakhouse Texas in Voorst! Je kon mij in elk geval naar buiten rollen, we hebben heerlijk kunnen kletsen en lachen. Dat doen we normaal ook heus wel, maar dan is het vaak even snel tussendoor. Nu kon het uuuuuren achter elkaar, haha!

Goed, alweer 9 jaar getrouwd.. Wat waren we nog JONG!! Of ben ik nu gewoon al oud? Wat een hoop dingen gebeurd en meegemaakt en vooral twee prachtige kindjes rijker!

I love you <3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

39 − = 33

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.