Onze Bruiloft

Bruiloft: Trouwjurken gepast

Donderdag 31 januari zijn mijn moeder, Bart, Pepper en ik naar Apeldoorn afgereisd om vrijdags te starten met een eerste pas sessie van trouw jurken. We gingen als eerste naar Bruidswinkel Aphrodite in Barneveld. Ik had al wel iets in mijn hoofd wat ik wilde hebben, nu nog vinden natuurlijk! We kregen wat boeken onder de neus en daar kon ik aangeven wat voor soort modellen ik mooi vond.

Niet alles wat in de boeken stond hadden ze, maar ze hadden wel een aantal daarvan. Uiteindelijk werden er wat modellen uitgezocht die aan mijn wensen voldeden en mocht ik in eerste instantie vier uitzoeken die mee mochten naar de pas ruimte.

Daar omkleden in de jurken en showen aan mijn moeder (Wieneke), (a.s. schoonmoeder) Mirjam en (a.s. schoonzus) Inge. Telkens als ik een jurk had gepast kwam Mirjam weer met een nieuwe aan die ik ook even moest proberen. Zo kwam ik wel op een leuk aantal uit om te passen. Uiteindelijk moesten er jurken weggestreept worden en kwam ik op een laatste model uit.

Ik vond hem wel mooi, maar ik had geen wauw effect. Toch even de prijs gevraagd en wat informatie meegenomen. Maar, geen man overboord ik had die avond nog een afspraak. Ja, dat was de planning tot ik een SMS kreeg dat het niet doorging omdat de mevrouw van de winkel ziek was geworden. Heel vervelend natuurlijk!! Maar niets aan te doen. Toch nog geprobeerd andere zaken te bellen, maar die hadden allemaal geen plaats meer voor me. Alles gaat tegenwoordig ook op afspraak, dus lastig om op een zaterdag ertussen gepropt te worden.

Uiteindelijk is het geen jurk van Aphrodite geworden. Op zich leuke jurken, maar voor mij niet iets om echt warm bij te lopen.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

47 − 38 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.