Onze Bruiloft,  Persoonlijk

Bruiloft: Eerste bruiloft stressdroom gehad

Het komt steeds dichterbij. Gisteren keek ik op mijn teller (bovenaan de site) en zag ik dat we nog 6 weken te gaan hebben. Met die gedachte ben ik eigenlijk ook gaan slapen, mede met een hoop geratel als in, wat moeten we nog doen, hebben we nog genoeg tijd, vergeten we niets! Je kunt je voorstellen dat je dan niet bepaald rustig in slaap valt.
Ik droomde dat we op het stadhuis waren

We zaten al klaar voor de ambtenaar van de burgerlijke stand in het stadhuis, alleen leek het meer op een kerk. Er was bijna niemand, ik kan me wel herinneren dat onze moeders er waren en een aantal vreemden. We zaten klaar om het woord van de ambtenaar aan te horen tot ik ineens bedacht dat we iets misten. De fotograaf, oh wat was ik pissig, hij had nu al mijn dag verpest!

Vrij snel kwam hij al wel opdagen en zat hij onder de vlekken, zag er gewoon niet netjes uit. Hij was erg gehaast en zou meteen gaan beginnen. Toen kwam er een meisje binnen in een trouwjurk, ik was de bruid, dus waarom kwam zij ook in haar mooie jurk binnen. Het bleef niet bij haar, later volgden er nog een stuk of wat.

Na het gesprek met de ambtenaar werd er ineens een grote tafel naar binnen gesleept. We hielden blijkbaar ineens een lunch in het stadhuis, in de zaal waarin we net getrouwd waren. Maar dat klopte niet, we zouden ergens anders lunchen. Dat kwam later werd er gezegd. Toen we uiteindelijk op het punt stonden om daar heen te gaan, bleek iedereen op de fiets te zijn! Bart en ik waren wel met de auto van zijn vader, die er ineens toch bleek te zijn. Bart en ik besloten om maar te gaan lopen naar de plaats van bestemming. We kregen nog ergens krentenbollen onderweg! En toen slopen we langzaam uit mijn droom.

Ben ik nu gestrest? Welnee, nou misschien een beetje. Vandaar dat ik nu van alles nog maar een beetje aan het napluizen ben of we echt niets vergeten zijn, haha. Of er meer van dit soort dromen volgen geen idee, maar van mij hoeft dat niet hoor!!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − = 19

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.