Persoonlijk

Gezellige zaterdag

Afgelopen zaterdag was een gezellige dag. Hij begon erg vroeg, we gingen zoals elke zaterdag ochtend naar de honden cursus. Bart zijn vader, Claudia, Vincent en Mandy kwamen kijken. Na de training zijn we naar huis gegaan, hebben we wat gekletst en geluncht samen. Hun gingen door naar Delfzijl en wij hadden de rest van de dag niets te doen. We moesten alleen nog even boodschappen halen.Bij de supermarkt kwamen we Joyce tegen, ik kwam ineens op het idee dat zij en Marcel bij ons moesten eten en we daarna wel een filmpje konden gaan kijken. Ik moest maar even met mijn broertje bellen, Joyce vond het wel okay. Marcel uiteindelijk ook, maar die gaf ik weinig keus om niet in te stemmen met ons plan!

Later belde mijn moeder, Het is mooi weer, zullen we gaan BBQ-en? Zo gezegd zo gedaan, weer naar de supermarkt, deze keer BBQ voedsel halen. Marcel en Bart gingen uiteindelijk de BBQ klaarstomen, mijn moeder en ik maakten het eten klaar (vlees op borden leggen, best veel werk hoor!!). Joyce was er rond half 7, die kwam meteen na haar werk en kon aanschuiven. Later hebben we nog in de tuin gehangen toen de kitten van een van de buren op bezoek kwam.

S’avonds nog een filmpje kijken met Marcel en Joyce, wat was die leuk zeg! Vrij snel daarna zijn we gaan slapen, onze kaarsjes waren uit. Maar het was wel gezellig met iedereen!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 55 = 62

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.