Persoonlijk

Stroomstoring Oost-Groningen

Halverwege maart kwam er geen water meer uit de kraan. De oorzaak? Werkzaamheden aan de ringweg. Een of andere Joker had een waterleiding door midden gehaald. En vorige week woensdag lag ik nog lekker op bed, radio op 538 op. Omdat het warm was stond onze plafond ventilator nog aan. Tot ineens mijn muziek weg was en mijn windje ook verdween.

Nu blijkt er een Joker van dezelfde bouwput de stroomleiding geraakt te hebben. Oftewel, we zaten zonder stroom. Nu moet je bij nood de radio en tv op de regionale zender zetten.. Ik vond het nood, maar denk je dat die werken zonder stroom? Gelukkig was het in de ochtend, dus genoeg licht aanwezig.

Ik kwam ineens tot een hele heldere ingeving, radio op mijn telefoon. Ja hoor, dat werkte. Op de regionale radio konden ze melden dat er stroomstoring was in oost-Groningen (Beyum, Lewenborg en Ulgersmaborg). Na 1,5 uur was het stroom weer aanwezig en konden we weer volop onze dingen doen.

Wat je op zo’n moment merkt is dat je best afhankelijk bent van stroom. Je licht werkt niet, de radio, tv en PC doen niets. Je kunt niet even je waterkoker gebruiken. Heel vervelend allemaal. Gelukkig was mijn Nintendo DS opgeladen en heb ik me daar op gestort.

Op naar het volgende, we hebben nu een waterstoring gehad, stroomstoring.. Het volgende de gasleiding? Surprise us!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

91 − = 83

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.