Beestenboel,  Gezin & Familie

Marcel & Joyce en Donder & Bliksem

Als je de titel leest zou je haast denken dat Marcel en Joyce ruzie hebben, maar dat is gelukkig niet zo! Ze hebben namelijk jonge katjes met de namen Donder en Bliksem (leuk, wie heeft dat nou bedacht? ;)) Bart en ik mochten mee de 2 kleintjes ophalen, groot feest want wie is er nou niet dol op zulke kleine hummeltjes? Joyce en ik gingen met de kleintjes achterin de auto zitten, op weg naar hun huis,nnnnHet nieuwe huis voor Donder en Bliksem. Daar mochten ze weer vrij rondlopen, het is zo schattig kleine katjes. Ze lopen achter elkaar aan, hangen in elkaars oren en staart en rollen de hele kamer door. Na een flinke drukke stoeipartij is het natuurlijk tijd om te slapen, natuurlijk op warme plekjes. Achter het vrouwtje, op de kussen, lekke rknus samen, het maakt allemaal niet uit. rnrn

rn

Zoek de verschillen

rn
rnNatuurlijk zijn er ook foto’s gemaakt! Daar heb ik een stuk of wat (kleine 100) van gekregen en heb er weer een hele hoop van hier op de site neer gezet. Kijk vooral in het Foto Album bij huisdieren. Ook al zijn het niet onze kleintjes, we zijn natuurlijk wel hun oompie en tantetje, hahaha.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 5 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.