Beestenboel

Bouncer onze fijnproever

Omdat Bouncer toen ziek was moest hij op speciaal voedsel. Van de dierenarts waar we in het weekend waren geweest hadden we vleesvoer meegekregen. Allemaal leuk en aardig, maar brokjes zijn iets goedkoper en beter voor het gebit. Zo blijven de tanden sterk door het moeten kauwen op de brokken. Omdat we de nieuwe brokken hadden en Bouncer nog veel vocht moest hebben, hadden we water bij de brokken gedaan. Dan is Bouncer een fijnproever, eerst even het pootje erin en proeven of het wat is of niet.nnnn

rn rn rn rn rnrnrnrnrnrnrnrn

rnrnAchtergrondmuziek, een aflevering van The A-Team, haha!rnrn

rnEn Pepper, die denkt alleen maar, eten, voedsel, doe niet zo stom, gewoon opeten!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 + = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.