Beestenboel

Shadow draait door…

Van de zomer was Marcel even bij ons aan komen waaien. Samen met Shadow was hij naar ons toe komen wandelen. We hebben later een thermostaatkraan gekocht bij de Hornbach en deze hebben Marcel en Bart boven ingebouwd. Heerlijk zo’n kraan die al op temperatuur staat!! Maar Shadow kan niet zolang zonder zijn baasje, hijs tond telkens tegen de trap omhoog, hij hoorde hem wel, maar zag Marcel niet. Toen Marcel dus weer even beneden was en we even de tuin ingingen ging er een knopje om bij Shadow en dit filmpje is het resultaat.nnnn

rn rn rn rn rnrnrnrnrnrnrnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.