Beestenboel

Ziek Bouncertje

Zo sta je op het punt om te vertrekken naar een festival! Zo ga je snel langs de dierenarts omdat Bouncer niet in orde leek. Hij kon zijn behoefte zo goed als niet doen en hebben we besloten snel naar de dierenarts te gaan. Eenmaal daar, Bouncer onderzocht en wilde de arts hem daar een nachtje houden. Dat was even een emotioneel momentje, de laatste keer dat ik een kat bij de dierenarts achterliet was Spikey en dat was geen tof moment. Dus moest ik even wat traantjes wegpinken en hebben we m’n monstertje daar gelaten.


In de avond nog even gebeld, maar er was nog geen urine gevonden, dus nog geen uitslag. Vanmorgen gelukkig wel. Sowieso een blaasontsteking (komt vaak door stress) en er waren kristallen gevonden, maar deze waren niet goed te herkennen omdat het niet zeker was of ze vers waren of niet. Dus volgende week even een check-up laten doen. Urine van de kat opvangen, dat gaat vast een succes verhaal worden!

Maar nadat de arts gebeld had, hebben we Bouncer meteen opgehaald. Hij krijgt nu speciaal voedsel en we moesten eigenlijk medicijnen geven. Jahaaa, dat is absoluut geen succes bij Bouncer. Dat is stress en ellende, dus kreeg hij een antibiotica prikje die zo’n twee weken volstaat. Scheelt weer een hoop gemor en geklooi met het beestje.


Nu is hij weer thuis en hebben we al flink geknuffeld, is ook wel te zien dat hij zich op zijn gemak voelt bij me, al die vlekjes op mijn shirt, drupjes kwijl in nog geen 3 minuten tijd. Hij is echt lek soms hoor!! Gelukkig is hij weer thuis van zijn avontuur. Hij had ook even het hok(je) waar die in zat opnieuw ingericht, tja, het blijft nu eenmaal een slopertje. Nu is hij bekaf en ligt hij weer lekker te slapen. Ga ik zo ook doen!

Trusten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.