Persoonlijk

Claudia (50) Festival, glas blazen & slang vast houden (foto’s!!)

Gisteren zijn we naar het Claudia Festival in Apeldoorn geweest. Claudia is afgelopen week Sara geworden en dit moest natuurlijk gevierd worden. Een heel festival is dan natuurlijk helemaal leuk! Er waren verschillende standjes en zo hebben Bart en ik glas geblazen en heb ik een slang vastgehouden! Ik heb de foto’s nog niet binnen, hoop deze snel te kunnen plaatsen. Door het gehaast met Bouncer was ik mijn camera vergeten, niet zo handig!! Maar wel een foto van een slang gevonden om een impressie te geven wat ik om mijn nek had hangen.

Bij aankomst lang de rode loper al klaar en werden we welkom geheten door twee dames. Een van de dames, Baukje was stagiaire (ze waren actrices, erg leuk!!), en deed niet zoveel nog goed. Maar dat gaf niets. Er waren verschillende tentjes met dingen die je kon doen. Zo kon je glasblazen, je eigen scrub of parfum maken, je hand laten lezen en had je een culinaire hoek, een bar en Spaanse muziek.

 

Bij de muziek hoorde een Spaanse dame die uiteindelijk met een slang eraan kwam. Ze gaf aan dat we hem vast mochten houden, Nou okay! Ik wilde wel hoor. Als eerste ging ik naar voren, maar besefte me dat Claudia misschien ook wel wilde en ik wilde niet voordringen. Maar ze wilde niet echt en toen kreeg ik de slang om mijn nek, een hele mooie gele. Nadat ik de eerste stap had gezet wilden er wel meer. Het voelde raar, hij was koud en voelde als een gek stuk rubber aan ofzo. Lastig te omschrijven. Maar deze kans heb ik in elk geval gegrepen!

 

 

 

Ook kon je glasblazen. Dat was echt gaaf om te zien, wat een vakman was die meneer zeg. Hij heeft ieder die wilde een mini cursus gegeven en god wat is dat moeilijk zeg! En zo kon iedereen zijn eigen glazen bolletje blazen. (Ook deze foto’s komen nog!) Bart was al eerder gegaan, toen ben ik later nog gegaan. Nou, ik vond het echt erg lastig hoor. Maar heb uiteindelijk resultaat geboekt. Ook liet de glasblazer zien hoe hij een paard maakt van glas, WOW!! Te mooi om te zien. Respect voor de mensen die dit uitvoeren.

 

 

In de loop van de middag/avond kwamen de gastvrouwen (actrices) langs om een gedichtje te maken. Zo hebben ze het volgende gedichtje voor ons gemaakt;

Lieve Pepper, Je bent onze oppepper. Een brokje, een koekje een balletje zoek je voor ons op, je bent top! Je zit in ons hart, Liefs Patricia en Bart

Ook heb ik nog een scrubje gemaakt. Je kon verschillende lotions maken, met verschillende scrubgrootte korrels en er verschillende geurtjes doorheen doen. Handlezen ging niet helemaal meer door, toen Mariska en ik er heen liepen had mevrouw net haar laatste sessie gegeven, jammer! De muziek was sfeervol, zo hebben we nog een poging gedaan om te buikdansen, ook erg lastig. Vooral als je zo A-ritmisch bent als dat ik ben.

 

Ook kon je nog een stoelmassage krijgen…rnrnHet was erg leuk en gezellig! Ik zie een jaarlijkse herhaling van dit leuke festival!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

54 + = 62

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.