Fashion & Beauty,  Persoonlijk

Effe samen shoppen met mijn lief (Shoplog)

Soms dan moet je gewoon winkelen. Ik werk zelf in een kledingzaak, dus elke week is voor mij wel standaard. Ik neem vaak van mijn werk wel iets voor Bart mee, maar nu vond ik het tijd om eens samen te gaan winkelen! En dat hebben we dus gisteren gedaan. Op vrijdagmiddag, het viel op zich mee met de drukte! We zijn de hele stad Groningen doorgelopen om uiteindelijk bij de laatste winkel pas echt te slagen.

ij de H&M zijn we gestart, daar hebben we nieuwe pyjama broeken gehaald. Bart een hele coole geruite voor hem, maar ik heb altijd al zo’n broek willen hebben, haha. Daarna was het winkel in, winkel uit. Even bij de Van Haren langs waar we nieuwe schoenen hebben gekocht. Ik weet het, ik heb genoeg schoenen, maar ik moet langzaam afscheid gaan nemen van mijn Mags, die toch echt minder gaan worden (mag het ook na 4 of 5 jaar?). Bart heeft er ook nog een leuk paar zwarte schoenen gekocht. Hoewel ik voor mij die laarzen met dat hakje ook best leuk vond, alleen zaten die niet zo mooi..

(Links schoenen van mij rechts schoenen voor Bart)

Na nog een hele hoop winkels in, wat passen en winkels weer uit zonder iets te kopen kwamen we bij de C&A uit. Daar hebben we voor Bart nog een trui en een broek gekocht en voor mij nog 2 truitjes van de kinderafdeling. Haha, dat past mij gewoon en het is vaak goedkoper ook nog! En zo kwam er een eind aan onze middag shoppen. Wat me wel op viel is dat er weinig warme kleren te vinden zijn. Ik weet niet in hoeverre de kleding zaken denken in welk land ze wonen, maar hier in Nederland word het vaak ERG koud! Ik vond sommige dingen echt nazomer dingen waar ik rond het vriespunt echt niet warm in blijf. Oh en ja, tegen wol kan ik niet, wat ook vaak weer een probleem vormt, ach dan pakken we die vesten van vorig jaar maar weer (en het jaar daarvoor en daarvoor ;))

Maar ik vond het zeker een geslaagde middag. Moeten we vaker doen Bart (NEE, hoor ik hem dan schreeuwen) 😀 Ik kijk op mijn werk nog wel voor een paar warme truien en vesten, maar ben eerst wel weer uitgeshopt!

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 29 = 37

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.