Persoonlijk

Wij hebben een knipoog auto (Mazda 323f)

Zo noemt mijn vriendinnetje Esther onze auto. Na ongeveer een jaar in de oude Mazda te hebben gereden werd het toch langzaam tijd om te kijken voor een andere. De oude Mazda bracht ons wel overal waar we heen moesten en wilden, maar het beestje werd toch wat oud. We hebben hem laten controleren hoelang hij nog mee zou kunnen gaan, maar om hem door de keuring te krijgen moest er toch nog best wat aan gesleuteld worden.

Wat eigenlijk niet meer de moeite waard was. Voor bijna hetzelfde geld hebben we onze ‘nieuwe’ auto aan kunnen schaffen. Het is een Mazda 323f en is een sportief model, best een leuke auto! Bart is er helemaal weg van, maar ik denk dat we als ik hem niet in het gareel houd een aantal bekeuringen kunnen ontvangen, hihi.

Toen Bart met zijn vader bij de garage was belde Bart mij op. Ik moest op Google maar even zoeken op 2 verschillende auto’s, een BMW nogwattes en de Mazda. Op het eerste oog vond ik de Mazda leuker. Ik zag een plaatje staan met de koplampen open, het zag er best leuk uit. Al leek de auto wel een beetje op de Bassie & Adriaan auto, maar dat is dus niet zo. Ik zal hem ook nooit meer zo noemen!! Toen ik foto’s onder ogen kreeg van de BMW en de Mazda had ik toch nog de neiging om te gaan wisselen, maar we hebben toch voor de Mazda gekozen. Ach, we kunnen altijd nog BMW gaan rijden toch.

Ik ben erg blij met deze auto! Hij is tenminste lekker warm en droog. Niet dat die andere lekte, maar hij was gewoon erg vochtig! Ik hoop dat hij nog een nieuw baasje heeft gekregen, maar ik ben toch bang van niet. Ondanks alles bracht hij ons overal waar we moesten zijn en deze nieuwe auto verwachten we van dat deze hetzelfde zal doen!

P.S. die rare tribal tekens zijn eraf! Dat hebben wij dus niet meer, vond het niet zo heel erg ‘stoer’.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 7

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.