Beestenboel

Vrouwtje, ik wil graag eten

Zo zit je op je PC naar een filmpje te kijken en zo voel je een stel ogen die in je branden. Ik had Pepper wel wat horen rommelen, doet ze vaker, maar nu zat ze ineens heel zielig naar me te kijken en had ze d’r bakje voor d’r eten voor mijn voeten gelegd. Hoe duidelijker kan de hint zijn? Het was zo schattig, ik heb er vlak na nog snel een foto kunnen maken. Lees vooral verder om ze te bekijken!nnnnIk heb ook nog een foto kunnen maken dat ze aan de wandel ging met d’r bakje. Het zag er zo schattig uit!rnrn


rnZie je vrouwtje hoe leeg die is… Daar moet dus mijn eten in!rn
rn
rnNou, dan begin ik maar vast met mijn bakje..
rn
rn
rnMeer foto’s van Pepper kun je in haar Fotoalbum vinden door hier te klikken: Fotoalbum Pepper

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 56 = 61

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.