Kijk & Luister

HNTM3 de modellen / exit: Iris

Inmiddels zijn de echte 12 Modellen in de maak bekend en hebben we ook alweer afscheid mogen nemen van de eerste meid. Iris is de eerste waar al afscheid van genomen word, op een beste naai streek. Nadat de meiden een fotoshoot hadden gehad (hun eerste) kwamen ze weer in hun huis en er was ineens een bed minder en voor iedereen was er een map met een foto, behalve voor Iris.
Best een gemene manier om dat te doen. Maar ja, ze moeten wel telkens iets nieuws verzinnen natuurlijk om het boeiend te houden. Ondanks dat ze er best modellerig uit zag vond ik het jammer dat ze eruit moest.. Maar er zijn er nog 11 over en die staan hieronder even kort voorgesteld.

Als laatste tijdens de eerste aflevering hebben de rokende meiden zeer slecht nieuws gehad, ze mogen niet meer roken! Tijdens alle stress moeten ze daar ook nog mee stoppen.. Ben benieuwd of ze dat vol kunnen houden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

26 − 18 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.