Games & Tech,  Persoonlijk

Mini-LAN versie 4?!

Wij geven weleens een mini-lan bij ons thuis. Wat houd dat in? Een aantal vrienden komen met hun PC bij ons thuis en samen gamen we een weekendje de klok rond. Nah ja, het is wel weekend he, dus wel een beetje slaap is welkom! De eerste editie zijn we gestart met Bolluh (Eric) en Simon, daarna kwamen er meerdere edities met o.a. Bolluh , Simon, Timo en Hish.nnnnEn afgelopen weekend was er weer een editie. Deze keer met Timo en Simon. Simon moest zaterdagochtend werken en kwam zaterdagmiddag aan. Maar Timo was vrijdag aan het einde van de middag al gekomen. Het was een gezellig weekend! Naast het gamen op de PC (The Settlers, Wow en Dota) hebben we het bordspel Kolonisten van Catan gespeeld. Wij dachten altijd dat we de regels enigszins wel onder controle hadden, maar die Timo is een wandelende game encyclopedie. Of het nu gaat om een computer spel of een bord spel, hij kent alle regels. Onze Catan regels hebben we dus inmiddels bij moeten werken, haha!rnrn

rn
rnrnZaterdag hebben we van Simon zijn pannenkoek kook kunsten mogen genieten. Hij heeft een hele hoop pannen koekjes gebakken met verschillende smaakjes. Voor mij was gewoon naturel wel genoeg, ik ben niet zo ‘veeleisend’ als de mannen. Zij hadden appels, kaas, bacon en weet ik veel wat nog meer op hun pannenkoeken. Mannen in de keuken levert ook veel rommel op vind ik hoor. De foto’s zijn daar getuige van. rnrnIk vond het gezellig, tot een volgende keer!rnrnFoto’s kun je hier vinden >> Klik klik <<
rnDe foto die ik als eerste heb gepost van mezelf is van de World Cyber Games Kwalificatie die ik samen met Me-Ladies heb gespeeld

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + = 24

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.