Games & Tech,  Ik in de Media,  Kijk & Luister

Me-Ladies WK Gamen Kwalificatie 2007 filmpjes

Voorgaande jaren verliep het anders toen wij als Me-Ladies naar het ESWC konden gaan. In 2005 stonden we als eerste op de reservespot. Het voormalige meidenteam Amrita had al een plaatsje gekregen. Toen een team niet kon gaan, mocht Me-Ladies heen. Een helskarwei om sponsoren zover te krijgen om ons te steunen met de trip! Maar het was gelukt! In 2006 was Me-Ladies het enige Nederlandse team dat heen kon gaan. Maar in 2007, moesten we als team er wel voor werken!Damesteam in-w0nderland wilde ook heen en er werd een kwalificatie georganiseerd. We moesten winnen en dat lukte ons ook! Me-Ladies ging voor de derde keer naar het WK Gamen in Parijs! De dag van de kwalificatie werd er gefilmd door CCTV en door De Pers. Beide filmpjes kun je hieronder bekijken. Een verslag van de kwalifiactie (met een paar foto’s), geschreven door mijzelf, kun je hier vinden

  rnrnrnrnrn
 rnrnrnrnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.