Kijk & Luister

Gossip Girl the series

Elke dinsdagavond zit/hang/lig ik voor de buis (op de bank gewoon hoor) om mijn nieuwe favo serie Gossip Girl te kijken. Elke week komen er 2 afleveringen achter elkaar op, dubbel zoveel pret dus! Alleen ben ik wat wezen rond surfen over Gossip Girl en kwam op filmpjes van YouTube terecht en heb dus al verschillende spoilers gezien. Heel stom, dus nu zit ik te wachten tot bepaalde items voorbij komen. Alsof ik had kunnen denken dat alles koek en ei zou blijven tussen bepaalde koppels die zo leuk samen zijn!

Het is wel een leuke serie, dus ik blij heus wel kijken. Maar het is jammer wat er gaat komen… Soms moet alles nu eenmaal verpest worden in series, haha. Drama drama!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

81 + = 85

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.