Fashion & Beauty,  Onze Bruiloft

Bruiloft: Trip naar Apeldoorn, trouwoutfits weer gepast

Zondagmiddag 20 juli zijn we naar Apeldoorn gegaan. We zijn naar Inge & Johan gegaan, in hun eigen huisje. Daar hebben we gegeten en heeft Bart geholpen met de tv instellen enzo. Ook hebben Inge & ik nog lekkere ijsjes gehaald. Ze wonen bijna in het bos en zijn we een stukje gaan wandelen. We gingen ook langs de herten en zwijnen. Hertjes zie je vaak van veraf, nu heb ik er een van heel dichtbij gezien. Een mannetje, zijn gewei leek wel van fluweel ofzo te zijn, aaibaar en zacht. Ook waren er een aantal mini’s.
Aan de overkant van de herten stonden de zwijnen. Natuurlijk was Pepper ook mee, die kan d’r lol niet op in het bos, ging ze de zwijnen uitdagen. Ze wilde met ze spelen. Het zag er echt zo lollig uit! Nadat we bij Inge & Johan weg waren gegaan hebben we nog even snel een stop gemaakt bij Bart zijn vader. Daar nog even gekletst en naar ons ‘tweede huis’ gegaan, bij Bart zijn moeder.

Maandag kreeg ik een stoel-massage van Claudia, het is weer eens iets anders. Ik was een hele tijd suf, snap niet hoe de jongens daarna door kunnen blijven werken. Mirjam had me opgepikt en hebben we nog wat winkels verblijd met onze komst en daarna doorgegaan naar Inge’s huis. Daar zaten Zij en Mariska op ons te wachten. We gingen ons namelijk buigen over de BBQ bijgerechten, voor bij al het vlees. Daar is me toch een waslijst uitgekomen!

Om 16:00 uur hadden Inge en Mirjam met Bart afgesproken om voor hem trouwschoenen te kopen. Ik heb meteen van de gelegenheid gebruikt gemaakt om even door de Oranjerie te lopen. Na het avond eten heb ik mijn trouwjurk nog even gepast. Inge had moeite de rits dicht te krijgen! Ik ben dus aangekomen, ik zit lekker in mijn vel en nu is mijn jurk wat krapjes geworden. Nu moet ik opletten dat ik niet teveel eet.. Er moeten dus een paar kilootjes af, gewoon just in case.

Bart heeft zijn outfit ook nog gepast, ik heb dus geen enkel idee wat ik kan verwachten!! Maar ik ben heeeeeeeeeeel erg benieuwd!!

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 37 = 38

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.