Fashion & Beauty,  Games & Tech,  Lifestyle

World of Warcraft Tatoeages @ Female-Gamers

Zo’n jaar geleden heb ik een hele rits aan gamer tattoos met jullie gedeeld, beschikbaar in verschillende soorten en maten. Nu heb ik een rits aan World of Warcraft Tattoos gevonden en zo zie je wel weer hoe populair de game is en hoe toegewijd de gamers zijn.Ook bekende mensen, waaronder sporters zijn gespot met een World of Warcraft tatoeage… Wat je veel voor ziet komen is het logo van The Horde. Sporadisch kom je er een tegen van de Alliance kant. De eerste dame die eet van twee walletjes en heeft beide faction logo’s op haar rug.

 

 

This is my LoTR/WoW tattoo. It’s in Elvish (kudos to Tolkien!), and it translates to ‘Lok’tar Ogar,’ which is an Orcish battle cry in World of Warcraft. In English, it means ‘Victory or Death.’ Being that I’m a fan of 10+ years of LoTR and I’ve been playing WoW for years, I thought this was appropriate

 

NBA Speler Andrei Kirilenko met een WoW tattoo.

 

Illidan

 

Guild tattoo

 

Lordaeron

 

Zwemmer Nikita Konovalov met een WoW-themed tattoo

 

Murlock

 

Spirit Healer

 

Tauren

 

Hearthstone

Bronnen: thumblr, innerimageink, nerdygirllove, wow.joystiq.com, mmo-site.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.