Games & Tech,  Interieur &zo

High Tech Gamer badkamer @ Female-Gamers

Een badkamer, die iets minder gaming gerelateerd is, maar toch voorzien van de nodige technische snufjes is deze High Tech badkamer. Bij het bekijken van de badkamer komt er maar een vraag naar boven, waar kan ik mijn bed plaatsen.nnnn
rnDeze High Tech badkamer is voorzien van zoveel snufjes dat je alleen nog een bed en wellicht een magnetron nodig hebt om hierin te wonen en te overleven! Het stukje gaming kan je natuurlijk op een van de grote schermen spelen, met de mooie PlayStation verlichting op de achtergrond. Of al je apps even uitpluizen van je iPhone. Je hoeft dus niets te missen…rnrn

rn

rn

rn

rnBron: trendir.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.