Gezin & Familie

Gehoortest en Hielprik bij Lieke

Zes dagen oud en de eerste tests, gehoortest en hielprik, werden hier thuis uitgevoerd. Een gehoortest om te kijken of het gehoor goed is aangelegd… Via een apparaatje en een plugje in Lieke d’r oor werden er bepaalde geluidsgolven gestuurd en als deze weer teruggekaatst werden was het goed. En ook moest er een hielprik gedaan worden, heel zielig, om te checken op verschillende dingen. Nu weet ik zo even niet meer wat precies. Maar Lieke gaf geen kik in elk geval! Zo’n bikkel dat ze is! Natuurlijk een paar kiekjes van haar tests waar ze glansrijk voor is geslaagd!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

73 + = 83

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.