Gezin & Familie,  Persoonlijk

Het is echt waar, ons meisje is alweer 5 jaar!

Als ik naar haar kijk, is ze mooi, zo zacht en knuffelbaar. Wat ben je alweer groot geworden, mijn kleine meisje. Je bent zo lief, ondeugend, zorgzaam, pienter en knuffelig. Nu ben je alweer 5 jaar geworden, wat gaat de tijd snel. Ik probeer van elk moment te genieten maar de tijd lijkt haast te hebben en de dagen vliegen voorbij. Gelukkig zijn we veel samen en geniet ik van de gezellige momenten samen, ook onze kleine botsingen natuurlijk, die horen er ook bij. Je bent zo (eigen)wijs, hebt een geheugen van een olifant en je hebt best vaak gelijk. Je denkt in oplossingen, voor jou is niets onmogelijk. Wat hou ik ontiegelijk veel van jou, mijn lieve, mooie meisje Lieke <3

img_verjaardag_lieke_5jaar_feestje

Wij hadden afgelopen week (voorjaarsvakantie) een complete feestweek. Elke dag hadden we wel visite, taart (kiloknallers!) en cadeautjes. Het begon op vrijdag de 24e met trakteren op school met opvolgend Lieke haar kinderfeestje, voor ons allen de eerste keer. Bart was gelukkig van de partij, ik had het in mijn uppie nooit gered, met vijf kinderen kom je bijna handen, ogen en oren te kort. Wat hebben we het leuk gehad, ze kwamen als gewone kinderen binnen en verlieten het huis als ware prinsen en prinsessen, inclusief een diploma!

img_verjaardag_lieke_5jaar_aaron_cadeautje

Op zaterdag kwamen mijn vader (opa uit Friesland), broertje (Ome) Marcel en schoonzusje (tante) Joyce (uit Groningen) langs. Ook nu kreeg Lieke weer een lading cadeautjes (My Little Pony Play-Doh & LEGO Friends) en hebben we een gezellige middag gehad. Mijn vader, Joyce en ik zijn ook nog heel even in het centrum geweest terwijl Marcel was gestart met het bouwen van een zwembad.

img_verjaardag_lieke_5jaar_kleien

Zondags kwamen opa Willem en Claudia langs! Die namen Monopoly Junior mee, die ook meteen gespeeld is onder het genot van een tosti.

Het was alweer maandag en hadden we een ‘vrije’ dag en gingen we naar de stad op schoenenjacht. Geen groot succes, uiteindelijk online maar wat besteld.

img_verjaardag_lieke_5jaar_nuecht

Dinsdag 28 februari!! De grote dag dat Lieke 5 jaar werd, voorzien al van de nodige cadeautjes en ook vandaag weer super verwend. Zo heeft ze een nieuwe fiets gekregen, een light box van Frozen, een fotocamera van Vtech, een Frozen boekje met Lieke haar naam erin verwerkt, een My Little Pony kasteel, LEGO Friends en nog heel veel Frozen knutselspulletjes, een legging, een kussentje en veel tekenspulletjes! Ook nu werd weer de nodige taart gegeten.

De day after, woensdag, hadden we weer een vrije dag. Niet teveel doen en spelen met het nieuwe speelgoed.

img_verjaardag_lieke_5jaar_aaron_opoe

Donderdag startte met het klaarmaken van de logeerkamer, want mijn mama (oma van Gizmo) en mijn oma (Opoe) kwamen logeren! Nog wat boodschapjes gehaald, weer taart.. en aan het einde van de middag ze van de bus gehaald. De bus?! hoor ik je denken.. Jazeker, er gaat een Flixbus vanuit Groningen die naar Apeldoorn rijdt! Hij heeft het uiteindelijke doel van Antwerpen maar hey, hij rijd in een keer van Groningen naar Apeldoorn voor maar €9,- euro! Jaja, ook dat lees je heel goed!

Het was zeer gezellig dat mijn moeder en oma er waren. We hebben op vrijdag nog een potje Monopoly Junior met Lieke gespeeld in de middag en in de avond de ‘grote mensen’ Monopoly. Na mijn nederlaag (ik was snel failliet joh!) was het op zaterdag alweer het moment om afscheid te nemen en ze weer op de bus naar Groningen te zetten. Hoewel het fijn was dat ze er waren, zijn we ook wel even weer aan een beetje rust toe. Maar dat kwam pas in de avond, omdat we eerst nog bij oma van de kippies langs gingen om haar verjaardag te vieren!

Zondag – rustdag!

img_verjaardag_lieke_5jaar_opschool

Zo is er een einde gekomen aan een complete feestweek, die voor deze keer leuk was, misschien over een jaar of wat voor herhaling vatbaar maar voor de volgende keer gewoon op iets minder dagen gevierd zal gaan worden.

Bedankt allemaal voor de cadeautjes, Lieke is weer zo erg verwend! (Mocht ik iets of iemand vergeten zijn te noemen, sorry! Het is ook veel om te verwerken zo’n week.)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.