Gezin & Familie,  Weekendje weg

Weekendje Huttenheugte juni 2013 Dag #1

In juni zijn we een weekend naar Center parcs geweest, wederom naar de Huttenheugte. Dit park ligt aardig dichtbij de Dierentuin in Emmen, Plopsaland Indoor ligt er exact naast, maar heeft ook een tof zwembad! Natuurlijk waren de camera’s en mobieltjes present om wat kiekjes te maken.nnnn
rnZo kwamen we op vrijdag aan en hebben we alle spullen ingeruimd, slaapkamers ingenomen en zijn we gaan gourmetten. Na het eten zijn Marcel, Bart en Joyce nog gaan zwemmen. Oh en we hadden de eerste dieren al gespot. Een ganzenfamilie met kleintjes die rond ons huisje liepen. Mooi om te zien hoe er twee op de wacht stonden en niets aten, terwijl de rest rustig kon eten.rnrnEen selectie van de foto’s die we vrijdag hebben gemaakt kan je hieronder bewonderen.rnrn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rnDe TV en haard waren op een soort verhoging/plateau geplaatst en dat vond Lieke een leuk plekje om op te klimmen.rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

61 + = 69

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.