Kids

Supercute vintage (tussendoor) bakjes

Ik zag deze super schattige bakjes al eens voorbij komen op een website. Deze bakjes zijn eigenlijk bedoeld om tussendoortjes (fruit?) in te stoppen, voor je kleintje als deze naar school gaan of zoiets. Maar ze zijn ook leuk om alleen naar te kijken!nnnn
rn

rnDeze vintage bakjes zijn voorzien van lieve snoetjes van een tijger, hertje, poes en eendje. Ik heb er twee besteld, de roze met het poesje erop en de groene met het hertje erop, deze vond ik de leukste. Misschien kan ik ze later als Lieke groot is gebruiken om wat fruit in te stoppen of zoiets. rnrnMaar ik ga ze eerst gebruiken als bakjes om aaaaaal d’r haarspeldjes en elastiekjes in te stoppen. Nu alleen hopen dat het erin zal passen, maar dat zal vast wel. De bakjes heb ik besteld via Zilte.nl, ze kosten € 3,50 per stuk en zijn dus beschikbaar in de kleuren, roze, blauw, rood en groen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 31 = 33

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.