Onze Bruiloft

Bruiloft: Tripje Gorredijk, shoppen met Paps

19 juli zijn we op bezoek geweest bij mijn paps en Yvonne. Bart, Marcel & Marcel hebben laminaat gelegd en ik ben met mijn vader wezen shoppen voor zijn kleding voor de bruiloft, terwijl Yvonne een oogje in het zeil hield met de jongens. Na wat winkels langs gegaan te zijn, zijn mijn vader en ik voor zijn outfit geslaagd bij de laatste optionele winkel in Gorredijk.

Aan mijn kant van de familie heeft mijn moeder heeft d’r outfit al in de kast hangen, Yvonne was ook al geslaagd. Nu de rest nog, mijn vader was nu ook geslaagd. Inmiddels heeft mijn oma ook al haar outfit in huis. Zo op naar de volgende slachtoffers, Marcel & Joyce.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

21 − 15 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.