Kijk & Luister

Beverly Hills 90210 komt terug!

Zelfde postcode, nieuwe liefdes, intriges en drama’s! Een nieuwe serie zal zich afspelen op de meest favoriete postcode ter wereld. Er is nieuw leven in Beverly Hills 90210 geblazen. Wie de eerste serie niet kent, oeh, die mist gewoon wat in de opvoeding! De serie was altijd immens populair. Een aantal oude gezichten waaronder, ‘Brenda’, ‘Kelly’ en ‘Donna’ zullen hun gezicht laten zien in deze nieuwe serie. Het oude volk herleeft!

De serie is in Amerika al van start en zal binnenkort ook in Nederland te zien zijn. 2 januari is de planning! Welke oude bekenden kunnen we in deze serie allemaal verwachten. In elk geval de drie vriendinnen, (dat waren ze toch?), Brenda, Kelly en Donna kunnen we als volwassenen bewonderen. Jennie Kelly Taylor Garth, zal in de nieuwe 90210 werkzaam zijn op de bekende Beverly Hills High School. Tori Donna Martin Spelling zal te zien zijn zodra ze is bijgekomen van haar bevalling. Zij heeft een eigen winkel in Beverly Hills. Ook Shannen Brenda Walsh Doherty zal opnieuw te bewonderen zijn. Na het vierde seizoen heeft zij de serie verlaten en is daarna niet terug gekeerd, tot nu! Ze zal terug komen om de schoolmusical te regisseren. Ook zien we Joe E. Tata terug! Ken je hem nog? Als Nat de eigenaar van de Peach Pit.

Het is allemaal zo herkenbaar! Zelfde stad, zelfde school, zelfde ‘na schoolse hangout’ en een aantal bekende gezichten van jaren geleden. Heerlijk! Ik was helemaal fan, dat zal nu natuurlijk niet zo zijn, maar voor de tieners op deze aardbol, ja, die moeten de serie toch echt bekijken!

Nu over wat we kunnen verwachten, een nieuwe cast waar het om zal draaien. De voorstukjes op tv zijn natuurlijk erg leuk, maar wie is die cast? Op de foto v.l.n.r: – Dustin Ethan Ward Milligan – AnnaLyne Naomi Clark McCord – Jessica Tabitha Wilson Walter – Shenae Annie Wilson Grimes – Tristan Dixon Wilson Wilds – Lori Debbie Wilson Loughlin (Van Full House) – Ryan ˜Ryan Matthews Eggold – Jessica Silver Stroup – Michael Navid Shirazi Steger. Alleen Rob Harry Wilson Estes, mist op de foto.

Nog meer informatie over de serie die al in Amerika op CWTV te zien is, kun je op hun site vinden. Dan nog een filmpje! Een blik naar vroeger die zich naar de toekomst, het heden, de nieuwe serie mengt.

 rnrnrnrnrn

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22 − 21 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.