Kijk & Luister

Mis(s) Verkiezing 2007

In Nederland wordt voor de 2e keer de Mis(s) verkiezing gehouden. Vorig jaar was zo’n succes dat het dit jaar weer gehouden word. Deze Mis(s) verkiezing is voor meiden waar iets mee mis is, die een lichamelijke handicap hebben. Er wordt gezocht naar een mooie, zelfbewuste vrouw tussen de 18 en 30 jaar die ambitieus is en een zichtbare handicap heeft. De winnares wordt voor een jaar ambassadeur van Onbeperkt Nederland, krijgt een betaald jaarcontract, een reis naar een warm land en natuurlijk een kroontje die bij een Mis(s) verkiezing niet mag ontbreken.
Op 14 april zijn de voorronden gestart, uit een kleine 100 vrouwen zijn 20 kandidaten geselecteerd. Deze 20 kandidaten zijn zichzelf aan het promoten geweest om zoveel mogelijk stemmen via internet, telefoon en sms te verzamelen. Op 7 mei wordt bekend gemaakt welke 12 kandidaten de meeste stemmen hebben gekregen. Deze 12 mis(s)en zijn op 6 juni te zien in de live show!

Meer weten over het programma: Tros Mis(s) Verkiezing 2007

Ook is er een Hyves opgericht voor de meiden (en fans) die meedoen aan dit programma: hyves pagina Een aantal meiden hebben hun eigen hyves pagina. Daar zijn vaak meerdere foto’s te vinden van de meid in kwestie

Nog veel succes aan deze meiden toe gewenst tijdens de laatste paar dagen van hun campagnes!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 61 = 64

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.