Dagje Uit!,  Kijk & Luister

Zaterdag 5 mei naar Bert Visscher: Stoffe Jongens geweest!

Een half jaar geleden hebben we de kaarten in huis gehaald om naar de voorstelling ‘Stoffe Jongens’ van Bert Visscher te gaan. Dan duurt het wachten nog erg lang! Maar afgelopen zaterdag was het zover we gingen heen. Nadeel was dat we niet in Groningen zelf kaarten konden krijgen, maar in Drachten. Nadat Bart en ik M&M en F. opgepikt hadden moesten we naar Drachten karren. Met een half uurtje ongeveer waren we op de plek van bestemming. We zaten op de 3e rij in het midden, wat ons een goed zicht leverde op het podium en het hele gebeuren.

Wat we onlogisch vonden was de plaats indeling, het liep op oneven nummers, zal wel Fries zijn ofzo. Niemand van ons was eerder naar een show van Bert Visscher geweest en ik moet zeggen dat ik bij lange na niet veel materiaal van hem heb gezien op DVD ofzo. Maar M&M zijn zeker weten fans!! Die kunnen die DVD’s langzaam wel dromen. De show begon en ik moet zeggen ik vond het echt GEWELDIG!! Wat een lol! Wat kan die man druk zijn. En de typetjes! Ik vond die man met zijn Bijbel heel leuk! Met die stenen en die pijl! Nah, moet je gezien hebben, anders snap je er niet veel van!! Ik ga verder niets over de show zelf vertellen, dan moet je zelf maar heen of wachten tot de DVD er is! Maar het was echt leuk!! Ik had in elk geval niet door dat het einde van de voorstelling eraan zat te komen zo gefascineerd zaten we te kijken. Dit was zeker voor herhaling vatbaar!

JA, Toch heeeeeeeee?

Op naar een volgende keer!!
Website: Bert Visscher

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.