Interieur &zo

Hangmat 2007

Ineens kreeg ik het in m’n bol ik wilde een hangmat. Nu wil ik zoveel, maar dit staat op mijn lijstje. Nou ja, stond. Want inmiddels hebben we een hangmat in ons bezit!! We hadden al bij verschillende winkels gekeken wat zoiets nu kost en of ze stevig zijn en of ze er natuurlijk leuk uit zagen. Laatst hadden ze bij de Karwei ook hangmatten, maar die waren niet mooi. Nu hebben we er een van de Hema, niet eens zo gek duur. Mijn vader heeft hem gespot en heeft hem even voor ons meegenomen!!nnnn We hebben hem zo straks in elkaar gezet, even kijken hoe groot hij zou zijn. En natuurlijk even testen!! Ik moet zeggen dat hij erg lekker ligt. Bart deelt die mening. Hij wil er vannacht al wel in slapen. En als het even kan wil hij hem vanavond in de kamer hebben staan om lekker tv te kunnen kijken. Wat een gekkerd hé, hihi!!rnHij ligt er wel relaxt in! Hij heeft op zijn werk al doorgegeven dat dit zijn nieuwe werkplek moet gaan worden. Nu hebben we weer mooi weer nodig, dan kunnen we er ook in de tuin in de zon gebruik van gaan maken!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.