Kijk & Luister

POTC III: World’s End trailer

Als ik een film op moet noemen die tot mijn favorieten behoort is dat duidelijk Pirates of the Caribbean. En dan heb ik het over alle 3 de delen; The Curse of the Black Pearl,  Dead Man’s Chest en At World’s End.

De laatste is nog niet uit en tijden was er bijna niets over deze film te vinden. Maar ik heb zojuist de trailer gevonden van deze film op YouTube. Eind mei komt hij in de bios en ik zal er zijn! Kan niet wachten. Hier kun je het filmpje ook bekijken:


Mocht je de kwaliteit te brak vinden kun je voor een betere versie hier klikken: worstprevieuws.com

Veel plezier met kijken!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

37 + = 43

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.