Kijk & Luister

Hollands Next Topmodel seizoen 2

Ik was al een trouwe volger van de Amerikaanse series. Maar nu er ook een Nederlandse versie is ben ik daar ook trouwe aanhanger van. Elke maandagavond lekker op de bank hangen en tv kijken. Inmiddels is de derde aflevering al uitgezonden en is er veel gebeurd. Bodil en Kim die naar Parijs zijn geweest, waar Bodil mee mocht lopen in een modeshow. Deze keer zijn er 2 meiden uit gestuurd in plaats van maar 1.

Maan en Benga die hun koffers moesten pakken. Er zijn nu nog 8 meiden over die nog steeds kans maken om een vet contract in de wacht te slepen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.