Kijk & Luister

ANTM Cycle 7 afl. 4 exit: Monique

In de 4e aflevering van ANTM Cycle 7 nemen we afscheid van Monique. De fotoshoot was deze keer aan het einde van een catwalk in het water. De catwalk wiebelde heel erg en aan het einde moesten de meiden een pose innemen en daar werd een foto van gemaakt. Alleen was Monique er niet bij! Een aantal vinden het niet erg dat ze weg is, ze liep de boel in het huis wel wat te verzieken.

Monique was ziek, ze was zelfs naar het ziekenhuis geweest en daar bleek dat ze uitdrogingsverschijnselen had. Tijdens het klaar maken voor de catwalk shoot vroeg MR. J of ze zeker wist dat ze dit wilde doen of liever naar huis wilde gaan. Dan zou hij de auto laten komen. Monique besloot dat ze toch naar huis wilde gaan en had dus geen foto bij de jury beoordeling. In vorige Cycles waren er ook meiden met hetzelfde ziekteverschijnsel die zich overeind sleepten en toch doorgezet hebben. Misschien was dit toch niet voor Monique weggelegd! Zij moest het huis verlaten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

39 + = 41

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.