Kijk & Luister

Mis(s) 2007 Reni de Boer

Op 6 juni hebben zo’n miljoen mensen naar de Mis(s) verkiezing 2007 gekeken. Tijdens deze show waren er 12 meiden die zich van hun beste kant lieten zien en hoopten kans te maken om Mis(s) 2007 te kunnen worden. Maar, er kon er maar eentje winnen en dat is Reni de Boer, 27 jaar uit Leiden geworden! Zij mag zichzelf de mooiste Nederlander met een handicap noemen.

Ze krijgt verschillende prijzen waaronder een jaar-contract bij modellenbureau Elite, een reis naar een warm land en natuurlijk het kroontje! Premier Jan-Peter Balkenende was ook aanwezig bij de show.

De top 3 van deze Mis(s) verkiezing zijn geworden:
1 – Reni
2 – Karin
3 – Evianne

Reni gefeliciteerd en veel plezier het komende jaar als ambassadeur van Onbeperkt Nederland!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

41 − 34 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.