Kijk & Luister

Fast & Furious 6 trailers

Als er films zijn die ik echt graag bekijk is dat de Fast & Furious serie!! Je zou al gauw denken, dat het een typische film is voor de mannen omdat er snelle auto’s en veel vrouwelijk schoon in rondloopt. Maar ik houd ook van snelle auto’s, vrouwelijk schoon is ook niet zo erg, maar de acteurs die erin spelen zijn ook niet verkeerd om naar te kijken! Het zesde deel van de Fast & Furious serie verschijnt dit jaar in de bios.

Als je net als ik de films kent weet je dat Fast 5 eindigde met een foto van Letty, die eerder in de film dood werd gewaand. Een super open eind en een zesde deel kon niet uitblijven. Lang leve Facebook waar ik tijdens het filmen zo af en toe op de hoogte werd gehouden met foto’s van de acteurs en auto’s. Zo wist ik dat ze in Europa hebben gefilmd en was het uiteindelijk wachten op de eerste beelden van de film.

Ook via Facebook las ik dat deze tijdens de Super Bowl zou worden aangekondigd. Een korte trailer werd getoond en deze kon je de volgende dag ook op Youtube vinden. Daarna volgde een korte teaser van de filmtrailer met uiteindelijk DE trailer waar ik op zat te wachten. ‘The Team’ is back!! Maar hoezo zijn ze weer samen? Wat is er met Letty gebeurd? Het is weer lekker stoer en ik kan niet wachten tot de film in de bios zal draaien.

Wat kan je verwachten in de film? Op de website comingsoon.net staat het volgende te lezen.

Directed by Justin Lin, the film stars Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky, Luke Evans and Gina Carano.rnrnSince Dom (Diesel) and Brian’s (Walker) Rio heist toppled a kingpin’s empire and left their crew with $100 million, our heroes have scattered across the globe. But their inability to return home and living forever on the lam have left their lives incomplete.rnrnMeanwhile, Hobbs (Johnson) has been tracking an organization of lethally skilled mercenary drivers across 12 countries, whose mastermind (Evans) is aided by a ruthless second-in-command revealed to be the love Dom thought was dead, Letty (Rodriguez). The only way to stop the criminal outfit is to outmatch them at street level, so Hobbs asks Dom to assemble his elite team in London. Payment? Full pardons for all of them so they can return home and make their families whole again.

Zal het gaan om het laatste deel van de Fast & Furious serie? Wijken ze niet teveel af van het originele ‘streetrace’ gebeuren? Wat maakt het uit! Ze zijn terug, nieuw verhaal, stoere scene’s, lekkere wijven en lekkere kerels!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22 − = 13

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.