Kijk & Luister

TV Woensdag: Wie trouwt & Missie Holland

Deze week neem ik even mijn tv-gids door, ik start met woensdag. Ik volg verschillende series, al blijf ik er niet voor thuis. Wel ben ik fan van de gemiste uitzendingen op internet terug kijken. Dus op die manier blijf ik op de hoogte. Wellicht volgen we wel dezelfde programma’s op tv. Mijn favoriete comedy series ken je inmiddels al wel, deze sla ik dus mooi over deze keer. Ken je ze nog niet? Check dan even maandag en dinsdag.
Primetime televisie:

20:30 Wie trouwt mijn zoon? @ RTL 4
In dit programma zijn er moeders die het graag zouden zien als hun zoons (20++) aan de vrouw gaat en het huis eens uit gaat. Tja, de ene zoon zit nog zo aan z’n moeder dat de navelstreng niet doorgeknipt lijkt en de ander vindt het allemaal wel prima. Het is wel leuk om te zien, hoe listig de redactie van het programma is. Iemand die meer mannen dan kerken had versleten en een dame die geboren was als man, vrouwen die liegen over hun leeftijd… Check het zelf maar!

21:30 Trinny & Susannah: Missie Holland @ RTL 4
De dames Trinny & Susannah komen uit Engeland over om mensen hier van de straat te plukken, in verschillende steden, om ze een make-over te geven. Wat me nog bijstaat is uit een aflevering, dat de dames een duo aanspraken alsof het broers/vrienden waren, maar het bleek te gaan om moeder en zoon. Na de make-over herkende je de moeder gewoon niet meer terug. Achter elk persoon zit wel een verhaal waarom hij of zij zo gekleed is. Ik kijk dit vaak in de herhaling of online terug.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.