Kijk & Luister

TV Donderdag: Robinson, In The Hood & Diva’s

Deze week neem ik even mijn tv-gids door, ik ga verder met donderdag. Ik volg verschillende series, al blijf ik er niet voor thuis. Wel ben ik fan van de gemiste uitzendingen op internet terug kijken. Dus op die manier blijf ik op de hoogte. Wellicht volgen we wel dezelfde programma’s op tv. Mijn favoriete comedy series ken je inmiddels vast al wel, niet? Lees dan even tv maandag en/of dinsdag terug. In elk geval een druk programma vandaag op de televisie!
Primetime televisie:

20:30 Expeditie Robinson (Najaar 2011) @ RTL 5
Ik heb eigenlijk geen idee in welk seizoen dit programma zit, maar er zijn al eerder uitzendingen geweest. Dit is in elk geval de eerste keer dat ik het volg. Bekende Nederlanders en Belgen in twee groepen, op een onbewoond eiland en overleven geblazen. Er zijn proeven die gedaan moeten worden, de verliezer gaat naar de eilandraad. Weggestemd? Dan door naar ‘de grot’. Het is wel leuk om te zien hoe er eventueel wordt samengespannen om mensen weg te stemmen enzo. Het loopt langzaam op een einde, ben dus benieuwd hoe het spel verder gaat en wie er gaat winnen!

21:45 Holland In Da Hood @ RTL 5
Rappers uit Nederland die in Amerika de kans krijgen om een big shot rapper te gaan worden. Verschillende opdrachten en lessen die een steentje bij moeten dragen om het te gaan maken in ‘de scene’. Het niveau van dit programma… Tja, ligt niet heel erg hoog, maar ondanks dat vind ik het prachtig om te zien. Hoe vol ze van zichzelf zijn en zich redden in ‘The Hood’. Een programma waar je niet teveel bij na moet denken en lekker kan lachen om de uitspraken van sommige deelnemers.

Dit kijk ik wel eens terug:
20:30 Bonje met de Buren @ RTL 4
Het komt overal wel eens voor, ruzie met de buren. Veelvoorkomende klachten zijn toch wel geluidsoverlast. Maar door elkaar niet de mond te gunnen, elkaar toch wat te pesten en zo wordt het van kwaad tot erger! John Williams en Natasja Froger kiezen elk een kant en gaan bemiddelen tussen de partijen. Gelukkig met tot nu toe elke keer een positief einde. 

21:30 Diva’s Draaien Door @ RTL 4
Je moet er van houden denk ik om dit programma te bekijken. Ik vind het wel leuk, anders kijk ik er ook niet naar *duh*. Het heeft wel wat weg van dat programma van Gordon en Joling, maar dan nu met de drie Diva’s Tatjana, Patricia en Patty. Ze sturen eigenaren van bedrijven (met veel moeite) een paar dagen weg en nemen dan de boel over. Maken de boel wat op orde door rond te bellen en sponsoring te regelen om deze mensen te helpen.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

44 + = 51

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.