Kijk & Luister

TV Vrijdag: The Voice of Holland

Deze week neem ik even mijn tv-gids door, ik ga vandaag dus verder met vrijdag. Ik volg verschillende series, al blijf ik er niet voor thuis. Wel ben ik fan van de gemiste uitzendingen op internet terug kijken. Dus op die manier blijf ik op de hoogte. Wellicht volgen we wel dezelfde programma’s op tv. Mijn favoriete comedy series ken je inmiddels al wel, check anders maandag en/of dinsdag. Maar nu het programma wat supergoed bekeken wordt…

Primetime televisie:
20:30 The Voice of Holland @ RTL 4

Kijk ik terug op internet:
22:30 Hotter Than My Daughter @ RTL 4

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

51 − 49 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.